De Direkteurswoning

De Direkteurswoning
  • Interieur

De Direkteurswoning bevindt zich in een oude fabrieksloods aan Dok Noord. Deze interieurzaak was aan het Rabot al één van de mooiste interieurzaken van Gent, net nu is het nog beter geworden door de mooie locatie.In Gent en ver daarbuiten staat ‘De Direkteurswoning’ bekend als dé hotspot voor het betere, exclusieve designmeubel. Het decor is prachtig en heeft 2 verdiepingen in een industrieel decor dat als erfgoed geboekstaafd staat. De ontwikkeling van de hele site Dok Noord heeft lang op zich laten wachten maar we zijn fier dat we als eerste onze winkel mochten openen.

ONZE SERVICE

Ons gespecialiseerd team van interieurarchitecten verzorgt uw project van A tot Z. Wij komen ter plaatse, maken de juiste opmetingen en bespreken de wensen van de klant. Met een gedetailleerd sfeerontwerp krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw interieur er kan uitzien nadat de materialen en kleuren met u besproken zijn. Met een eigen plaatsingsdienst zorgt het serviceteam van ‘De Direkteurswoning’ voor een perfecte levering, plaatsing en montage.

ONS AANBOD

Wij specialiseren ons vooral in Nederlands en Italiaans design met speciale aandacht voor het merk en de ontwerpers ervan. Zo verdelen wij vooraanstaande Italiaanse merken in studio’s zoals Cassina, Flexform, Poliform, MDF Italia, Zanotta, Molteni, … Ook Arco, Moooi, Pastoe, Piet Boon, Indera, Walter Knoll en Vitra komen bij ons veelvuldig aan bod. Als laatste nieuwkomers kunnen wij hier ook de merken Montis, Verzelloni,  Brokis, Kristalia en Fritz Hansen aan toevoegen. We hebben ook een ruim assortiment in decoratie, verlichting en tapijten.bron: dedirekteurswoning.be

Volg De Direkteurswoning via:

Informatie over De Direkteurswoning

Openingsuren

ma gesloten
di 10:00 - 18:00
woe 10:00 - 18:00
do 10:00 - 18:00
vrij 10:00 - 18:00
za 10:00 - 18:00
zo gesloten

Hoe bereiken?

Sassevaartstraat 44
9000 Gent
(gelijkvloers)

Betalen

Eigen geschenkcheque