Wat te doen?

Op Dok Noord kan je wonen, werken, winkelen en genieten

Winkels en vrije tijd

logo

Winkels en vrije tijd

 

Woonentiteiten

logo

Woonentiteiten

 

Kantoren

logo

Kantoren

 

Bereikbaarheid

logo

Bereikbaarheid

 

Beleef Dok Noord

Expose Yourself bij Talent Grid

Kom 'n keer babbelen! Met ons. Met je co-creating community. Wissel meningen, ideeën en dromen uit. Drink ook een glaasje! Schrijfster Jo Verhenne komt langs met haar old school typemachine om jouw verhaal vast te leggen!

Introducing India met Els D'hulster

Namaste! Els D’hulster is mijn naam, een echte Belgische naam! Maar mijn Indische naam is Pinky. Ik ben geboren in Siliguri in de buurt van Darjeeling in het noorden van India. Ik groeide op in het West-Vlaamse Roeselare. Ik kook heel graag en dankzij mijn Indische roots verras ik mijn gasten het liefst met de authentieke Indische keuken. De geur van de Indische specerijen en de kleurrijke gerechten is voor mij pure nostalgie 😉 Ook wie van vegetarische gerechten houdt zal verbaasd zijn over de overheerlijke Indische gerechten. Dus willen jullie graag een culinaire reis maken door India? Schrijf je dan zeker in voor het DOK7 event op 01 maart bij Illie Mangaro Dok Noord! Els introduceert een aantal authentieke Indische gerechten. Deze worden in sharing formule op tafel gezet. Interesse? Boek dan hier je tickets!

NOLA - Beer & Food

Zytholicious laat je graag proeven van Nola op 8 maart in Hal 16, bij Dok Brewing Company. Geniet bovendien van de foodpairing door RØK en Officina Rafaelli. Smaakt het nu al naar meer? Stip dan de datum aan in je agenda en hou Nola in de gaten. Tickets zeer binnenkort online. Meer info vind je hier.