Wat te doen in Gent, Dok Noord?

Dok Noord: winkels, vrije tijd, appartementen en kantoren

Gent verrast, keer op keer. De stad barst van de bezienswaardigheden, evenementen en activiteiten. Met Dok Noord heeft de mooiste stad van Vlaanderen er een hotspot bij waar zowel Gentenaars als niet-Gentenaars kunnen genieten van een dagje uit.

Naast shopping en verschillende vormen van vrijetijdsbesteding zijn er ook woningen en kantoren. Achter de indrukwekkende gevel van het oude fabrieksgebouw bevinden zich kantoorruimten en woonlofts van verschillende oppervlakten – allen met adembenemend uitzicht.

De authentieke structuur werd behouden, de invulling en voorzieningen gemoderniseerd. In alle eenheden zijn hedendaags comfort en conformiteit aan de huidige energienormen gegarandeerd.

Shoppen in Gent op Dok Noord

Wat te doen in Gent? Een dagje shoppen in Gent misschien? In onze uitgebreide winkelgalerij vind je een unieke, met zorg samengestelde selectie handelszaken. We hebben ervoor gekozen een evenwichtig en gevarieerd aanbod bijeen te brengen: zowel lokale handelaars als grotere winkelketens hebben een plaatsje gekregen in ons winkelcomplex.

Dat zorgt ervoor dat je zowel voor je wekelijkse boodschappen als voor bijvoorbeeld kleding, interieuraccessoires, sportartikelen en elektronica in Dok Noord terecht kan. Na het shoppen kan je genieten van een drankje en een hapje in een van de horecazaken. Of misschien kan je wel een bezoekje aan het wellnesscentrum koppelen aan je shoppinguitje?

Hou onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties van de winkels en van acties en evenementen die ze organiseren.

Sport en ontspanning

Zin in een namiddagje of avondje uit met vrienden of familie? Op Dok Noord kan je niet alleen shoppen, maar je bent er ook op de juiste plaats voor verschillende sportieve en recreatieve tijdsbestedingen. Wil je bowlen of minigolfen? Of je yogamat uitrollen en je lichaam uitdagen én ontspannen? Of liever zwoegen en zweten in de fitness? Proberen ontsnappen uit een Escape Room? Dat én nog meer kan ook op onze gerenoveerde industriële site.

Check ook de evenementenkalender om op de hoogte te blijven van wat te doen in Gent en alle activiteiten op Dok Noord!

wat te doen in Gent?
bowlen wat te doen in Gent?
appartementen Dok Noord