Hola Food

Hola Food
  • Food
  • Horeca
  • Healthy foodbar

HOLA is een healthy foodbar in Dok Noord in Gent met een groot hart voor huisgemaakte producten en heerlijk gezonde gerechten. Beleef de HOLA experience in onze foodbar of bestel je take-away nu online of telefonisch – je bestelling kan je bij ons oppikken. Lekker makkelijk.

Op zoek naar een lekker ontbijt, een gezonde middaglunch of toch een guilty(free) pleasure?

Dan vind je bij Hola zeker je ‘goesting’: salades, belegde boterhammen, quiche, soep maar ook huisgemaakte Hola Granola, gezonde snacks en taart. Als volwaardige maaltijd of als snelle hap. Om van te genieten bij Hola, maar evengoed om mee te nemen

Hola loves healthy

En dat merk je aan onze menukaart. Volwaardige gerechten vol smaak. Gezond. Eerlijk. En lekker. Met pure ingrediënten die je voldoende energie geven om de dag te trotseren.

Altijd dagvers

Vol energie- en vezelrijke voedingsstoffen.

Just the way you like it

Voor een goed gevoel tijdens en na je maaltijd. Al onze producten zijn 100% homemade, van de fijne salades en lekker gezonde sandwiches tot onze eigen Hola Granola en ‘sweet’ desserts.

En iets wat met liefde is gemaakt, dat smaakt

Homemade with love, dat is waar wij voor staan. Echt. Wij houden van alles wat we serveren. En van iedereen die we het voorschotelen. Van jou dus ook!

Volg Hola Food via:

Informatie over Hola Food

Openingsuren

ma 9:00 - 16:00
di 9:00 - 16:00
woe 9:00 - 16:00
do 9:00 - 16:00
vrij 9:00 - 16:00
za 10:00 - 17:00
zo gesloten

Hoe bereiken?

Dok Noord 7
9000 Gent
(gelijkvloers)

Betalen

Eigen geschenkcheque

Bancontact, Mister Cash, Eurocard, Mastercard