Sematelier Drongen & DOK update

Sematelier Drongen & DOK update

Beste klanten

Het is zover… 👷‍♀️

Met heel veel enthousiasme laten we jullie weten dat wij onze vestiging in Drongen vanaf 18 maart volledig zullen updaten naar een hoger level 🌟

Naast de vernieuwing in Drongen zullen wij ook onze vestiging in Gent centrum (Dok Noord) verhuizen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping (3 x groter) 📦

Meer concreet:
DRONGEN wordt volledig vernieuwd van 18/03/2024 tem 09/05/2024. Opening voorzien op 10/05/2024.

DOK verhuist naar een groter pand op de eerste verdieping in het Dok Noord winkelcomplex. De opening van de nieuwe locatie op Dok Noord is voorzien op 25/03/2024. Het huidige salon op het gelijkvloers blijft geopend tot de opening op de eerste verdieping.

WIJ BIJVEN TIJDENS DE WERKEN ALTIJD GEOPEND OP MINSTENS 1 LOCATIE!

Ook op Dok Noord is er 🅿️ 1u GRATIS ONDERGRONDSE PARKING 🅿️ voorzien

Waarom?
Wij willen een vernieuwde en aangename omgeving creëren waar jouw beleving als gast centraal staat. Doorheen de jaren zijn we als salon en team danig geëvolueerd waardoor we merken dat onze huidige omgeving niet meer voldoet aan de noden van vandaag.

Wat houdt dit in?
Wil je graag nog een afspraak in Drongen dan kan dit tot en met 16/03. Daarna kan je steeds terecht in onze vestiging op Dok Noord.
Heb je al een afspraak in Drongen na 16/03? Dan word je persoonlijk door ons gecontacteerd om de afspraak te verplaatsen.
In de meeste gevallen zal dit op dezelfde dag en uur kunnen, maar dan in Dok Noord. Uiteraard kunnen wij dit ook wijzigen naar een ander tijdstip.

Wij zullen alles in het werk stellen om iedereen op te vangen, dit betekent dat wij onze openingsuren aanpassen. Het salon zal vroeger open zijn en later sluiten.

Voor wie het een probleem is om in Dok Noord te geraken, kunnen wij een shuttle service voorzien vanaf Drongen, dit op bepaalde dagen (enkel telefonisch vast te leggen). 🚕

Indien nodig en mogelijk, kunnen wij 1 x per week een dienst aan huis voorzien (enkel telefonisch vast te leggen). 🏡

Wat zal er veranderen?

  • Een grotere focus op well-being en beleving met behoud van onze gekende professionaliteit en service.
  • Nieuwe producten, nieuwe diensten, 2 volledig nieuwe salons, maar met behoud van onze identiteit en huidig assortiment.
  • Een nog betere service met meer rust en ontspanning voor wie het wenst, maar ook een efficiënte service voor wie het vooruit mag gaan.

We gaan met SEMATELIER naar een hoger niveau, maar met behoud van onze huidige tarieven.

Wij zullen op regelmatige tijdstippen communiceren over de voortgang van zaken en dit via mail en onze socials dus hou deze zeker goed in het oog.

Voor vragen blijven wij uiteraard steeds bereikbaar.

Heel veel liefs ♥️
Sema, Kim, Geraldine, Sofie, Vanessa, Peri, Yannick, Joy, Dounia, Quinn, Sudenaz & Aysima