Nieuw in Gentse Dok Noord: OFCORES – 360° event solutions

eventbureau OFCORES op Dok Noord

Nieuw in Gentse Dok Noord: OFCORES – 360° event solutions

OFCORES opende recent een tweede kantoor in Gent. Het internationaal actieve eventbureau is al 7 jaar actief in Brussel en kan onder meer verschillende Europese instellingen en andere bedrijven tot haar klanten rekenen.

OFCORES specialiseert zich in full-service event management en vernieuwende eventtechnologieën zoals facial recognition en toepassing van virtual reality. Als een van de snelst groeiende eventbureaus in België, actief in binnen- en buitenland, biedt het creatieve team van eventspecialisten steeds eventmanagement van A tot Z met doelgerichte eventcommunicatie. 

De keuze voor Gent als tweede uitvalsbasis is dan ook niet toevallig: “De centrumstad bruist en zit boordevol vooruitstrevende, innovatieve ondernemingen,” zegt Jean-Baptiste De Bock, Managing Director van OFCORES. “Dok Noord is bovendien een creatieve en innovatieve hotspot, wat ongetwijfeld zal zorgen voor nog meer inspirerende samenwerkingen met onze klanten en leveranciers.” 

Wie benieuwd is naar de 360° aanpak van OFCORES kan een kijkje nemen op hun website of eens binnenspringen in het nieuwe kantoor (Dok Noord 6/104, Gent) voor een kennismaking.